Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ramon van Engelenhoven
Recital

zondag 29 maart | 16:00 - 17:00

- €25

Ramon van Engelenhoven (1995) sloot vorig jaar zijn Master Piano met een tien af aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij studeerde bij Frank Peters. Ramon won o.a. de eerste prijs tijdens het Young Pianist Foundation Concours, waar hij als allereerste laureaat de ‘Grand Prix Youri Egorov’ ontving en in 2017 debuteerde bij het Mariinsky Orkest o.l.v. Valery Gergiev. Hij speelde toen Prokofjevs Pianoconcert nr. 5

In dit concert legt Ramon de lat hoog met Prokofjevs Pianosonate nr. 6, één van de drie oorlogssonates, die Sergei Prokofjev schreef in 1940. Daaraan voorafgaand speelt Ramon de sprankelende en poëtische Novelettes van Poulenc. Hij begint zijn concert met Chopins doorleefde en melancholische Polonaise-Fantaisie.

Ramon van Engelenhoven is een van de finalisten van de Dutch Classical Talent Award, waarmee hij afgelopen najaar een tournee maakte langs 12 grote zalen van Nederland.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Recital
25.00

Gegevens

Datum:
zondag 29 maart
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Locatie

BIJ ANDREAS
Turfpoortstraat 29
Naarden, 1411 ED Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.bijandreas.nl