Vrijdagavondconcert

Sophie Klussmann en Andrea Rucli

BIJ ANDREAS organiseert regelmatig op vrijdagavond een kamerconcert waar u van kunt genieten. Met wisselende genres en gerenommeerde artiesten is er altijd een mooi aanbod.

De in Freiburg geboren sopraan Sophie Klußmann is opera- en concertzangeres. Sinds 2008 speelde in meerdere opera’s en vertolkte hoofdrollen als Pamina (Zauberflöte), Cherubino (Le nozze di Figaro) en Franziska in Christian Jost’s Arabian Night. Dit doet ze wereldwijd.

Samen met pianist Andrea Rucli verzorgt Sophie op 17 februari 2022 een bijzonder programma bij BIJ ANDREAS. Andrea Rucli studeerde piano aan het Conservatorio ‘Luigi Cherubini’ in Florence en geeft concerten op internationale schaal. Hij is liefhebber van Chausson en Schumann, maar is ook een pleitbezorger van werken van onbekende componisten.

Samen doen zij een ode aan onder andere Ella von Schultz Adaiewsky (1846 – 1926), een (onterecht?) onbekende vrouwelijke componist. Maar ook andere componisten komen aan bod, zoals Clara Schumann, Alma Mahler en Arnold Schönberg.

Dit concert heeft een pauze.

Informatie
Datum vrijdag 17 februari 2023
Locatie BIJ ANDREAS
Aanvang 20.15
Deuren open 19.45
Afgelopen 22.00
Normale kaartprijs
(inclusief 1 drankje)
€ 25
Passe-partout prijs € 100
Scroll naar top