Archieven: Concerten

Víctor Naranjo

Víctor Naranjo

Hij werd geboren in Las Palmas de Gran Canaria (Canarische Eilanden, Spanje) in 1996. Hij begon piano te studeren op 7-jarige leeftijd bij zijn moeder. Hij vervolgde zijn studie aan het Conservatorium van Gran Canaria bij Emilio Tabraue. Hij volgde ook lessen bij Galina Neporozohnya.

Ruben Plazier

Ruben Plazier

Voor zondag 30 april 2023 hebben we pianist Ruben Plazier Uitgenodigd. Ruben behaalde in 2021 zijn Diplôme Supérieur d’èxécution met unanimiteit aan de Ecole Normale de Musique Alfred Cortot in Parijs waar hij werd begeleid door Jean-Bernard Pommier.

Yukine Kuroki

Winnaar Liszt Competition

Op 17 maart hebben wij de eer om de winnaar van de Liszt Competition te mogen ontvangen. U hoort natuurlijk virtuoze werken Liszt, maar het volledige programma is nog een verrassing…

Pablo Suaste

Pablo Suaste

Beschreven door het Fanfare Magazine in 2018 als een echte klavierdichter, heeft Pablo Suaste’s elegante en virtuoze kunstenaarschap ertoe geleid dat hij erkend wordt als een opkomend artiest in de muziekwereld.

Sophie Klussmann

Sophie Klussmann en Andrea Rucli

De in Freiburg geboren sopraan Sophie Klußmann is opera- en concertzangeres. Sinds 2008 speelde in meerdere opera’s en vertolkte hoofdrollen als Pamina (Zauberflöte), Cherubino (Le nozze di Figaro) en Franziska in Christian Jost’s Arabian Night. Dit doet ze wereldwijd.

Satomi Chihara

Satomi Chihara

Tijdens de reeks ‘ontdekkingen op zondag’ bij BIJ ANDREAS geven wij een podium aan aanstormend talent. Regelmatig zijn er concerten op de zondagmiddag om 16:00 uur. Satomi Chihara kreeg al op driejarige leeftijd haar eerste pianolessen. Haar lerares realiseerde zich al snel hoe talentvol zij was en bracht haar daarom in contact met de vooraanstaande …

Satomi Chihara Lees verder »

Jacqueline de Haas

Kerstconcert

In samenwerking met de Stichting Grote Zangers, die als doel heeft de Liedkunst in Nederland te promoten en veelbelovende, jonge zangers te steunen in de startfase van hun carrière, kunt u op 18 december in BIJ ANDREAS luisteren naar een feestelijk Kerstconcert.

Julien Libeer

Julien Libeer

Op vrijdagavond 25 november 2022 staat de Brusselse Julien Libeer op het podium van BIJ ANDREAS. Zijn liefde voor muziek gaat van opera tot orkest en kamermuziek.

Carter Muller

Carter Muller

Carter Muller is een jonge Nederlands-Amerikaanse pianist en aspirant-dirigent. Hij is geboren in Amsterdam op 30 mei 2001.

Storioni Trio

Het Storioni Trio wordt algemeen beschouwd als een van ’s werelds toonaangevende pianotrio’s. Het ensemble, opgericht in 1995, ontleent zijn naam aan de door Laurentius Storioni gebouwde viool (1794) die door Wouter Vossen wordt bespeeld.

Scroll naar top