NIPF 2021

De volgende editie van het Naarden International Piano Festival zal plaatsvinden van 29 april t/m 2 mei 2021.

De kaartverkoop gaat van start op 1 januari 2021.

Programma 2020

Door de voortdurende maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn de aankondigingen van onderstaande concerten allemaal onder voorbehoud.

Door de anderhalve meter maatregel kunnen wij veel minder bezoekers plaatsen. Om velen van u toch de kans te geven mee te genieten, werken wij met twee, iets kortere concerten.

Blijft u onze website in de gaten houden voor de meest actuele informatie.

Beste muziekliefhebber,

Het snel toenemende aantal Corona-besmettingen en de tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober door de regering aangekondigde maatregelen hebben ons, met pijn in het hart, doen besluiten om de concerten van Shane van Neerden en Nicolas van Poucke op respectievelijk 25 oktober en 15 november, te verplaatsen naar 2021.

Wij zouden, binnen de grenzen van de nieuwe regels, weliswaar een deel van u kunnen ontvangen, maar menen dat wij u door alle noodzakelijke maatregelen niet de aangename middag kunnen bieden die wij voor ogen hebben.

U begrijpt dat dit voor ons een zeer pijnlijk besluit is. Wij gaan op zoek naar nieuwe data voor beide concerten, want wij gunnen Shane, Nicolas een volle en veilige zaal en bovenal gunnen wij u een concert waarvan u onbezorgd kunt genieten.

Kaartkopers worden per mail ingelicht.

Wij hopen u volgend jaar in goede gezondheid weer te ontvangen in Bij Andreas.

Evenementen die voorbij zijn